Applicaties

In deze sectie toon ik verschillende Excel applicaties. De applicaties zijn door anderen bedacht en door mij nagebouwd. Ik laat je zien wat er allemaal mogelijk is als je Excel goed beheerst. Om de uitleg over applicaties te kunnen begrijpen, dien je minimaal een gevorderd Excel gebruiker te zijn.


Applicaties - CRM

CRM Basisapplicatie
Vorige week kwam ik op internet een leuke CRM Basisapplicatie tegen. Ik heb besloten deze applicatie na te bouwen in Excel en gratis ter beschikking te stellen. Op deze pagina beschrijf ik niet hoe ik de applicatie heb gebouwd, maar laat ik je zien hoe je hem kunt gebruiken voor je eigen administratie. Tevens geef ik je de mogelijkheid om meer te leren over de gebruikte VBA code.


Applicaties - Projectmanagement

Projectmanagement dashboard
Vorige week kwam ik op internet een overzichtelijk projectmanagement dashboard tegen. Ik heb besloten dit na te bouwen in Excel en gratis ter beschikking te stellen. Op deze pagina beschrijf ik niet hoe ik het projectmanagement dashboard heb gebouwd, maar laat ik je zien hoe je het kunt gebruiken voor je eigen projecten.


Applicaties - Barcode generator

Barcode generator
Leer hoe je een echt werkende barcode generator maakt. Niet met complexe macro’s en VBA programmering, maar gewoon met eenvoudige Excel formules en wat creativiteit.