Applicaties

In deze sectie toon ik verschillende Excel applicaties. De applicaties zijn door mij bedacht of door anderen bedacht en door mij nagebouwd. Ik laat je zien wat er allemaal mogelijk is als je Excel goed beheerst. Om de uitleg bij de verschillende applicaties te kunnen begrijpen, dien je minimaal een gevorderd Excel gebruiker te zijn.


qr codes maken

QR codes maken
Installeer binnen 5 seconden een speciale invoegtoepassing en maak gratis je eigen QR codes in Excel. Sla de gemaakte codes op als afbeeldingen en gebruik ze ook in andere applicaties!


scoreformulier klaverjassen

Scoreformulier klaverjassen
Met dit ‘scoreformulier klaverjassen’ kan je een volledig klaverjas-spel bijhouden in Excel. Een volledig spel bestaat uit 4 rondes van 4 beurten.


Sjabloon voor een urenbriefje
Vul je eigen urenbriefjes in met dit sjabloon. Het sjabloon is eenvoudig in gebruik en kan gemakkelijk worden aangepast indien gewenst.


sjabloon voor een verkoopfactuur

Sjabloon voor een verkoopfactuur
Maak je eigen verkoopfacturen met dit sjabloon. Het sjabloon is eenvoudig in gebruik en kan gemakkelijk worden aangepast indien gewenst.


Applicaties - CRM

CRM Basisapplicatie
Vorige week kwam ik op internet een leuke CRM Basisapplicatie tegen. Ik heb besloten deze applicatie na te bouwen in Excel en gratis ter beschikking te stellen. Op deze pagina beschrijf ik niet hoe ik de applicatie heb gebouwd, maar laat ik je zien hoe je hem kunt gebruiken voor je eigen administratie. Tevens geef ik je de mogelijkheid om meer te leren over de gebruikte VBA code.


Applicaties - Projectmanagement

Projectmanagement dashboard
Vorige week kwam ik op internet een overzichtelijk projectmanagement dashboard tegen. Ik heb besloten dit na te bouwen in Excel en gratis ter beschikking te stellen. Op deze pagina beschrijf ik niet hoe ik het projectmanagement dashboard heb gebouwd, maar laat ik je zien hoe je het kunt gebruiken voor je eigen projecten.


Applicaties - Barcode generator

Barcode generator
Leer hoe je een echt werkende barcode generator maakt. Niet met complexe macro’s en VBA programmering, maar gewoon met eenvoudige Excel formules en wat creativiteit.