Startmoment

Mijn startmoment, namelijk de oprichting van Structuurmakers, herinner ik me levendig. Vanaf dat moment is er namelijk gigantisch veel gebeurd. Sinds begin januari heb ik koffie gedronken met “oude” bekenden, zijn er diverse mooie klussen op mijn pad gekomen, begeleid ik een vriendin bij haar eerste stappen als onderneemster en volg ik een starters- en ondernemerstraining.

De online training verrijkt niet alleen mijn kennis op diverse gebieden van het ondernemerschap maar heeft me ook zinvolle contacten opgeleverd met de organisatie achter deze training. Het duurde dan ook niet lang voordat Coen van Delft mij vroeg om deel te nemen aan enkele video’s die in de online trainingsomgeving gebruikt zouden gaan worden. Onlangs zijn deze 4 video’s opgenomen, gemonteerd en verschenen.

In de eerste video, waarin ik zelf aan het woord kom, geven diverse (jonge) ondernemers een antwoord op de vraag “Wanneer en waarom moet je gaan ondernemen?” Heb jij ondernemersbloed in je? Bekijk dan het onderstaande fragment en laat je inspireren om voor jezelf te beginnen. Leer meer over het belangrijke startmoment.