Over mij

structuurmakerStructuurmaker

Mijn naam is Roel Janssen en ik ben structuurmaker. Altijd op zoek naar mogelijkheden om structuur aan te brengen in ideeën, processen, projecten, informatie of organisatie. Want op die manier help ik bedrijven om gefocust te werken en succesvol te zijn. Of zoals een opdrachtgever het ooit voor mij heeft samengevat: “Structuurmakers zorgt voor orde in mijn chaos.”

Wat leveren mijn structuren jouw bedrijf dan op? Denk aan:

  • een heldere bedrijfsstrategie die door iedereen wordt begrepen
  • een gewijzigde organisatievorm waarin medewerkers zich herkennen
  • een effectief project dat efficiënt wordt uitgevoerd door projectdeelnemers
  • een financieel beslissingsmodel in begrijpelijke taal voor niet-financiële medewerkers
  • een conceptueel procesmodel dat in één oogopslag nieuwe uitdagingen blootlegt
  • een transparant productontwikkelingsproject waaraan iedereen kan bijdragen
  • een begrijpelijke presentatie voor toehoorders op verschillende niveaus
  • een integraal programma dat de onderlinge samenhang van projecten duidelijk maakt
Ervaring

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Structuur aanbrengen is daarbij eigenlijk nooit het einddoel; op basis van mijn jarenlange ervaring zet ik de aangebrachte structuur en daarmee verworven inzichten om naar concrete projecten en programma’s. Kortom, ik dicht het gat tussen idee en implementatie en help bedrijven om op basis van een projectmatige aanpak in actie te komen.

Tevens geef ik 3-daagse basistrainingen op het gebied van “Projectmanagement en Projectmatig werken” voor projectmedewerkers, beginnende projectleiders en meer ervaren projectmanagers die hun kennis willen ophalen en verdiepen. Meer hierover vind je op de website van projectmanagement-training.nl. Leer je liever in één dag een 8-stappenplan waarmee je snel en gestructureerd een klus of project in de steigers zet? Ik informeer je graag over de mogelijkheden!

Wil je meer over mij en mijn werkervaring weten? Kijk dan eens in mijn CV op LinkedIn of nodig me uit voor een kop koffie.